Friday, July 22, 2011

notitle

assalamualaikum....

setiap orang mesti ditimpa masalah atau dugaan kan.. aku pun tak terkecuali... dugann yang Allah berikan untuk aku kali ni benar2 mencabar...aku harap aku mampu lalui nya.. dan aku tak sabar nak tunggu tempoh ni berlalu... tiada satu hari pun yang hati aku tenang.. aku bukan nk berputus asa..setiap hari aku doa supaya aku boleh lalui semua ni denga redha..ada lagi orang lain yang dapat dugaan lebih teruk dari aku... tapi sbg manusia biasa.. godaan syaitan mengelilingi aku...tiada airmata yang aku boleh keluarkan lagi.. semua orang fikir aku org yg kuat.. tapi yang sebenarnya... aku lah yang paling lemah antara mereka...dlm hati aku sentiasa sedih... aku sedar Allah akan menguji hambaNya sesuai dengan kemampuan seseorang itu sendiri.. dan aku yakin satu hari nnt msti Allah akan tunjukkan hikmah nya... tapi buat masa sekarang keadaan aku mmg weak... sekarang ni cuti..takpelah sikit.. tapi aku betul3 risau if class dah start.. tumpuan aku pada study nnt camne... aku taknak merosot.. :'(( . aku nk improve or maintain pointer..semoga Allah mendengar doa2 aku..ameen..

aku rindu situasi aku yang dulu... :"( yang happy and kalau ade problem pun aku msh kuat...

readers , aku mohon korang doakan kesejahteraan aku ye.. jadikan aku hambaNya yang lebih baik dan aku boleh lagi tersenyum n gembira macam biasa...


aku tulis blog ni utk luahkan apa yg aku rasa... mmg nmpak mcm merepek dan tak patut dipublish kan..hmm :'((

Allah sudah mentakdirkan (menentukan) sesuatu yang dikehendakinya.



2 comments:

Jasman said...

sabar eh...mesti ada hikmah semua ni...jgn lupa terus berdoa padaNya...

Anonymous said...

InsyaAllah.. Doakan sy terus redha dgn dugaan ini ye.. Anywy thanks;)