Tuesday, February 1, 2011

plan !

assalamualaikum..

dah 5 hari cuti..huarrghh.. cepatnyaa kan?? hehe...tak puas2 lagi ekin ni.. haha..hari ni dah nk bertolak ke perak n seterusnya kedah and maybe sampai ke penang.. huhu..
pergi perak untuk baby shower mu'az zhafran.. budak tembam badodek tuu.. huhu..majlis dibuat di kampung sebelah kak jue.. untuk lebih detail.. kampung sungai pergam, bagan datoh ,perak..
majlis dibuat serentak dengan wedding adik kak jue, siti soraya lin.. majlis baby shower tu double baby ! mu'az and umair [ anak kakak kak jue]..huu,.mesti comel je..nnt ade 2 baby pakai baju melayu.. hehe.. nnt if ade pictures i'll upload here.. ehe..

according to the plan.. malam ini kitrg akan stay @ homestay sg. hj. dorani..(not sure betul ke tak ni )..pagi2 esok baru lahh bergerak ke bagan datoh.. after selesai sume tuh.. kitrg inshaAllah akan teruskan perjalanan ke homestay @parit buntar
stay dekat parit buntar untuk 2 event! kenduri kat rumah family kak fida [my SIL] and most important.. majlis tunang antara kamarul n kak tini.. my abang lahh !!... hehe

semoga semua brjalan lancar .. :) untuk itu..dari hari semalam..aku dah siap packing semua baju untuk dibawa ke sana.. wahh.. semangat lebih ekin ni.. haha...


packing : done !


engagement : inshaAllah
assignment ???? siap ke ekin ??

hari ni tambah lagi satu homework... BEL !! madam baru posts kat facebook..huhu.. tapi nasib baik search kat tenet je.. hehe.. alang2..cari je jawapan sekali.. hehe.. boleh je kann ?

2 comments:

al_hakim said...

cepat2..cuti nak abes dah..hehe

ekiN!! said...

haha.. inshaAllah hakim..
ekin bawak keje2 sekali ni.. hehe