Thursday, March 10, 2011

pulang semula..


assalamualaikumm..

kembali berblog selepas beberapa lama tak jenguk blog ni..
selama tempoh halimunan ini.. banyak sgt perkara berlaku..
yang indah n sebaliknya..

semester dua lebih mencabar..
agak tough..
assgment, presentation , comitment ..itu dalam aspek academic ..
yg luar nya pulak. persahabatan. emosi

sepanjang beberapa minggu ni... semuanya agak seimbang...
bila bahagia dengan kawan2, masalah pulak dengan pelajaran..
bila bahagia.. sgtlahhhh bahagianya..
tapi bila 'sakit'.. sgtlahhh sakitnyaa..
tapi tak ade apa yang perlu di keluh kan..
Allah itu maha adil.. saya bersedih untuk dapat kegembiraan yang tak disangka2..

saya ini harus bersyukur, Alhamdulillah..
sentiasa dikurnia sahabat terbaik bila berjauhan dengan keluarga.[ cehh.. jauh lah sgt ]
dan keluarga pon sgt terbaikk walau mane pon sy berada.. hehe

academic

class yang penuh, selalunya hampir sharp 2 hours, paling2 pun 15 0r 20 minute earlier.
everyweek ade quizes, test ..
asgment harus submit dlm waktu terdekat..
baru habis test1, sekarang berkejar habiskan silibus untuk test 2..

tapi , busy itu bagus.
name pun student life kan.. mst la busy.. tido pukul 2 - 3 pagi tu normal la, bangun subuh tu wajibla, pergi kelas dengan rupa yang ala2 panda tu biasa la..

activity luar

dalam busy2 kat class pon, kami ni sempat jugak cari ruang untuk merelease tension..
kalau tak..pecah la kepala den..hee

dari, berbasikal -> berkayak -> ber char kuey teow -> ber MFI -> berjalan2 -> bershopping -> ber I-city -> ber kenny roger's -> ber ayam penyet -> bercendol -> ber Sunway Pyramid

eh,,baru perasan .. asyik makan je... eh..silap2,,exercise pun ade jugak , basikal n kayak..

semakin mengenali semua kawan2 rapat.. kalau dulu, ckp sopan2. sekarang da advance, gurau tahap kena kebal punya.. haha..dr biasa2 jadi sayang kepada kawan2 walaupun menjengkelkan.. haha


ber ayam penyet

ber kayak..
woahh sunburn !
makin ' cerahh ' kulit i.. haha
i mean bila selak tudung , u will see kecerahan kulit ku.. haha

kayaking

I- cityING

masalah luaran

emosi selalu sangat terganggu. saya rasa macam semakin lembik !

tak dapat hostel utk sem depan. berperah otak untuk rumah sewa ! =(

tapi kalau terlalu fikir... boleh botak kepala den :)

1 comment:

cemomoi said...

caiyyuk

idop paling best, time blajo je yang syoknya