Saturday, June 18, 2011

kayak and downtown :)

assalamualaikum...


nothing much to share in this entry.. kott :p

semua nya biasabiasa saje.. schedule sem ni.. balik bangi on monday morning.. tak yah balik ahad lagi dahh.. :D sebab class isnin pagi start 11.00 am.. keh3.. cuma if ade hal kena balik ahad, so i have to laahh.. tapi kadang-kadang je laa..

okay . entry ni akan jd sgt bosan because takde gambar pon.. sem3 mmg takde amek gambo sangat..tp activity tetap ade..

monday . after class

kayak kat wetland putrajaya with classmates.. eka, liya, shikin, wawa,syuk, khai, arif, bote, abe, zul , fred, danny, and aizad.. paling bersejarah la main kayak kali ni.. kayak aku n eka diterbalikkan oleh zul, abe and syuk.. hampeh betul.. dengan tangan sentiasa pegang kat poket sebab takut kunci keta jatuh dalam tasik.. grr.. tapi mmg 'fun' lah.. kena ejek sampai keesokkan harinya,. :|

ok : conclusion - i recommend naik kayak kat wetland .. rm8 satu kayak.. naik 2 org so rm4 sahaja.. :D

after that , kami beramai2 pegi makan kat balakong n pgi downtown kat sebelah mines tu.. besar la downtown situ.. tapi xde benda pon yang aku beli.. hehe.. so abe n khai je yg shopping sakan.. huhu.. pakcik kayo buleh la shopping.. haha

then balik rumah .. mandi and khidmat diri.. terus tido.. bak kata eka " macam kena tembak" letak kepala terus tido.. haha

* beraktiviti pun aktiviti jugak.. study jgn lupe ye ekin .. :p


2 comments:

al_hakim said...

wetland di mana ye?selangor ke?hukhuk...kayak best..dulu pun merasa time plkn..=)

ekiN!! said...

hakim.. wetland putrajaya.. yup.. best kan.. :) kat wetland tu bukan ade kayak je. ade byk lagi sukan air.. memancing pon boleh gak :)