Friday, April 15, 2011

precious moment



assalamualaikum...
gud luck to kptm-uitm students!

yeayy dah start revision week !!
bangun pagi pagi ... tolong mak apa yang patut.. mandi and breakfast.!

okay bukak notes !
start with CTU's notes !! sampai chapter 2.. ZzzzzZZ tido jap.. haha..
pastu bangun on lappy.. facebook.. and study ECO through notes yang khai al khairi buat..
habis baca... rehat pulakk..siap kan semua activiti kehidupan..

duduk balik kat meja study...
bukak notes tapi berangan....wuaaa.. hati saya belum terubat..
i missed all precious moments with h _ _ [ u can guess him/ her ].. huhu
bestfriend cakap.. jangan dikenang..and tak nak kenang pon.. tapi belom boleh kot...:'(
semua nya tak sama lagi sekarang...

hopefully ini kali terakhir saya berfikir pasal beliau.. sebab dah nak continue study untuk final pulakkk !!! ada ACC , MKT and BEL yng belum study lagi !


smile :)
plus
tears :')


4 comments:

Farihah Ahmad said...

good luck bro :))))

ekiN!! said...

haha..thank you2 ! :D

cOupLe iSLaM said...

owh kantoi sudah... ni lah post tu... org sengal je yg sngka H_ _ tu abg kau... hahaha

ekiN!! said...

haha.. diamlah kauu !..
ko salah angap dah niihhh ! :P