Wednesday, December 29, 2010

merepek bukan kerepek, mengarut bukan mencarut !

assalamualaikum..

first of all, sorry to readers..ini entry merepek serta mengarut..mungkin tiada perkara berfaedah dalam entry ini..jadi, kalau anda di dalam golongan orang yang tak banyak masa untuk baca perkara merepek..click je laa butang X colour merah kat atas sekali belah kanan tu.. :) saya rela...huhu

mood : sleepy
condition : baring sambil mata lagi 0.5 cm je lagi nak tutup

seriously mengantuk..tapi nak tulis something !
letih and rasa nak demam..huhu.. aku baru balik dr tgk eja main bowling untuk annual activity office dia..balik sebelum tournament tu habis..sebab dah tak larat sangatt...

esok,kena pergi kolej untuk register semester 2 n check in hostel..wuarggghh malasnye nak start study balik...huhuu..inshaAllah roomate aku adelahh..Nurul 'Atika Tupany..huahuaa... hopely will be fine sampai abis diploma..:)

kenapa ehh..kadang2 aku ni bercakap lupa nk fikir perasaan orang.. huhu..lagi2 kalau aku tgh stress..aku dah sakitkan hati orang..dan nampaknya oran tu mcm betul2 merajuk..aduhhh.. jgn merajuk please...saya bab pujuk memujuk mmg failed ! tolong la okay balik.. saya dah say sorry thousands time,,sudah sudah la eyhh,,, haha


malam ni tidur dengan luggage,beg class yg BARUn and water heater yang bakal dibawak esok !
aku dah mula wondering ! apesal suma barang2 ni ade atas katil ? ahaha..jawapannya..aku yg malas nk turunkan luggage tuh..pemalas sangat..itulah dapat :)

2 comments:

cemomoi said...

dah nak bukak skolah yea... takpe zaman studi le zaman paling seronok

Farihah Ahmad said...

aku juga memerlukan motivation utk rajin neh :((((