Thursday, January 6, 2011

cerita baru.

Assalamualaikum..

Lamenya rase tak update blog ni.. hehe..okay..sedia maklum..saya tak rajin ! ;p
hari ni dah ari kelima class untuk semester kedua ni.. huh.. sekejap je dah 5 hari..hihi
permulaan class yg hanya okay okay je..sebab 1st class xde lecturer plus mengenangkan tak semua classmate last sem ade dlm sem ni..elvinn dah masuk uitm,jengka ..baby dah tukar program uitm..so far bear,remy n hafiz tak tahu lagi diorg kat mane..:( aiman n amanda pulak da tukar section..

okay..cerita baru..sem ni class aku 11.2.11 , meaning aku section 11 la..tapi still nak sebut section 1..hehe .. sayang sangat dah ngan section 1 tu.. untuk semester ni ,tambah lagi members of section 1..liya n eka..hopefully diorg selesa n seronok dgn kitrg..senior2 section 1..

roomate baru.. tika n liya ! hehe
insyaAllah kitrg akan pindah ke rumah sewa bulan 2 ni..
lebih jimat,inshaAllah..

Tahun baru haruslah ade azam baru kan..plus azam last year pon ade lagi yg tertunggak..
hehe..
-this sem nak dean's list..bolehh ye ekin!! teringin sgt dahh ni..huhu..
-taknak outing banyak2 lagi lepas class macam last sem..
jimat2 kan duit mara n duit mak abah bagi..:)
-jaga solat,jaga aurat ! muslimah sejati =p
-kurangkan gelak keterlampauan aku tu..hehe
-nak active ngan activity2 college..kumpul experience :)
-jaga kesihatan erti kata lain DIET ! haha..

hehe..inshaAllah ! mudah2an tercapai okay..

2 comments:

Farihah Ahmad said...

haaaah kejap je dah nk mid term....

ekiN!! said...

haah kan..kejap je waktu berjalan..
taw2 je da abis study pulakk nnt kan... hehe