Thursday, October 21, 2010

final !

assalamualaikum..

study week at bangi !
gila mencabar lahh..first day kat sini dugaan besar datang..haih..mula2 bengkak2 gak mata ni..
fikir2 balik selepas di motivate oleh kak ju and kawan2 yg lain..dugaan Allah nak bagi insyaallah next day kita dpt ganjaran pulak kan..terima je..semua berlaku mesti ade hikmah kan..
duniawi ! :)

sekali lagi bersyukur di kurnia sahabat terbaik di sini.. insyaallah berkekalan..:)
lelaki dan perempuan..sume pon alhamdulillah baik :)
terasa sgt dihargai oleh mereka..

tentang study..
dah dapat carry mark utk semua subject..
alhamdulillah..walaupon tak sampai target.tapi aku mmg patut bersyukur..
mmg susah nk dapat highest dlm section 1 ni..ehe..
so redha je lahh..yg penting usaha..kan3!

cukup ke apa yg aku dh study utk final ni? haihh !
moga lancar segala proses ! insyaAllah ! :))
target --->DL ! agak2 dapat tak ?

5 comments:

Safa Soib said...

all the best!

Heaven said...

InsyAllah, moga ada jalan di setiap kesusahan yang di alami..

Heaven said...

InsyAllah, pasti ada jalan keluar dalam setiap dugaan yang menimpa...

bersabarlah..
Yakin Bahawa Allah sentiasa ada di sisi..

ekiN!! said...

thanks safa n heaven..

alhamdulillah semua sudah okay !

Heaven said...

syukur, Alhamdulillah...
=)