Monday, November 29, 2010

bangi dan kelemahan.



assalamualaikum..

hari ni..bangun pagi tak berapa awal..agak lewat sebenarnya..hee...sbb janji dengan dekna nak ambik dia pukul 8am dekat hentian kajang..dekna datang dengan emak dia dari sungai petani and sampai bangi pukul 6pagi..tapi...errr.aku lewat..sikitt..-,- tak sikit kot..lewat banyakk..aku smpai pukul 9am..sorry dekna..aku jarang kan tak punctual macam nih..hehe..

lepas fetch dekna n her mom..terus pergi college..settle kan semua pasal mara loan..hantar aku punya sendiri and hantar bayu punya sekali ..hopefully semua lancar and takpayah la nk ada error2 lagi yek..bayu,kita same2 doa kite dua2 dapat okayh !! :D ..ameen

saya bukan anak orang kaya harta..
jadi saya perlukan bantuan penuh ini :)
cerita nak sedih je..aha

dekna balik SP semula pukul 12pm..tiba-tiba..mak ak call..dia betul2 ingat yang aku akan bawak dekna n mak dia balik banting..tapi u know what..aku terlupa gilaa nak pelawa dekna..kena marah habis2an dengan parents..kadangkadang memang aku lembab..eh..kadangkadang ke??macam selalu je..hehe..sorry again dekna..aku lembab sikit ! ngee..next time okayh !





3 comments:

Farihah Ahmad said...

semoga berjaya! heee :)

Sca Ndx said...

untung ler dpt pnjaman MARA

ekiN!! said...

farihah : thannkss..:)

sca : alhamdulillah..:)mudah2an takde error dlm permohonan tu..ehe