Tuesday, November 23, 2010

shikin da kawenn !!

21 nov 2010
kuala selangor

assalamualaikum..

as i promised in last entry..wedding shikin...last week duk countdown bile nak 21hb ni..ye lah tak sabar2 dah nk jumpa member college .. hee..rinduu...paling rindu kat gelak eqa...haha..

okay,lets start da story..
bangun awal pagi dengan excitednya..hehe..kul 10am dah smp umah arif,fetch him and gerak to hostel..pastu fetch boboy pulak..jumpa syuk kat petronas fifteen..then.pegi hostel balik sebab nk meet up semua kat situ..wait for remy and syuk..kat depan hostel..baby n bear dah tunggu..baby bawak 2 kawan dia and wana,kembar baby..wana sangat sweet and cantik..:)..yg kelakar nye..dia gelak bile dengar kitrg panggil kembar dia tuh " baby" haha...itu gelaran dlm class..melekat teruss.. haha.. bila syuk dah smpai,remy tak sampai lagi..syuk jalan balik pegi KTM UKM..nk amik gf iwan a.k.a gemok,kawan syuk..about 10 minutes..remy pulak sampai...tunggu syuk balik..agak lama la..supposed bergerak ke kuala selangor pukul 1030..tapi jadi pukul 11.20 haha..

arif drove my car sampai kapar,rumah eqa..and aku smbg drive pulak..sbb ade 2 org perempuan and 3 lelaki dlm keta..so untuk jaga batas kedudukan lelaki and perempuan..eqa n aku duk depan and yg lain duduk belakang..jadi selamat lah..keta dah la kecik...kalau la eqa kena duduk belakang..nauzubillah..kesian eqa n lain2 nnt..:)

persinggahan seterusnya,tesco kuala selangor..kitrg mencari sesuatu..tak boleh mention sini..pecah rahsia..haha..1.40pm gerak dr tesco kuala selangor.. met aina,zul and syira kat tesco..so gerak sekali..around 2pm..smpi rumah shikin..makan2,snaping,chit chat...
woahh shikin sgt gorgeous...sangattt cantik ! and husband dia pon sporting jugak.. kecik je or nye macam shikin jugakk..hee,,lepas ambil gamba sume balik..

plan nk pegi bukit melawati..tp tk jadi..singgah pantai remis,jeram..just snapping pictures kat sana + rest dari driving jap smbil minum air kelapa..and tgk pantai..best jugakk,langit kat stu cantik....dalam tiga puluh minit..kitrg semua bergerak balik..ainaa n syuk jalan dulu, aku n baby blk bangi..hee...after da hantar semua org..teruskan perjalanan blik banting sorang sorang..letih tapi sangaaatt puass..tapii.mesti lagi best kalau lagi ramai yang pegii..:')

sampai je kat banting..seriously baru rasa letih..sampai rumah solat,lepas isyak terus tido ! :)


ini dekat pantai remis..
itu syuk dan kawan2 dia..
itu wawa..
itu baby yang keletihan driving dari JB.
itu bear yang tak habis2 mengusik aku dlm keta.
:D

bride throw the flower.
bear got it ~
so next, bear will marry..
haha
karut...
ini betulbetul candid punya
banyak sangat camera
mata taktau nak pandang yang mana
mata naik juling semua ketawa
hahaha..

more pictures??
my facebook.
:)

2 comments:

Asrol Mania said...

bestnyer kawen...
hahahaha

Da lama nak blog walking, komen2 camni tapi skang quietly busy la..
Gejala-gejala Aku Tengah Busy

ekiN!! said...

mmg best..
seronok tengok kawan sendiri dah mula lalui bahtera perkahwinan n bergelar isteri..:)