Monday, May 16, 2011

sepetang di secret recipe !


assalamualaikum..

lepas buat apam tadi, aku gi umah farah sbb nak bg dia rasa apam tuh..
cam biasa lah .. if kami buat apa2 mst kitrg akan exchange punyaa...

farah pulak ajak keluar.. since kami belum lagi hang out lama2 sejak aku cuti sem ni.. huhu
so mmg dah takde alasan lagi.. haha . tapi aku takde mood nak keluar jauh2.. so we decide untuk pergi makan je kat secret recipe banting.. haha.. tak mencabar langsung kan..? hee.. okay la tuh kan.. kalau dah orang banting pon taknak makan kat banting.. nampaknya bungkus laa secret recipe tuh.. pastuh nnt bising banting takde tempat makan best.. haha



mine- noodle in tom yam kung
myr 16.80

aku ordered noodles in tom yam kung.. sedapp lahh..better than bukit tinggi punya. i like. ! mee dia banyak.. sgt tak larat nak abeskan..udang dia pon sedap.. ade 2 ekor..quite big.. tomyam dia pun just nice.. ;p''

farah's - spagethi meatballs..
myr 14 (kott)

farah punya. spagethi meatballs.. lepas jugak laa hajat nk makan meatballs even tak dapat yang ikea punya..:( tapi meatball dia quite salty.. tak bape baik untuk pesakit darah tinggi.. haha
gravy dia sedap..i give 3 stars out of 5 ! ;)

ini kami share -sharing is caring saving.. haha

tiramisu - myr 6.8
white coffee - FOC =)

cakesss !! mmg wajiblah kalau datang secret recipe kena makan cake dia.. tapi kitrg sangat full ! tapi dah order awal2 sebelum makan ! so terpaksa makan jugakk! we choosed tiramisu cake. a slice only ;) fyi , from 3-6pm ade promotion free a cup of coffee.. ade 3 pilihan coffee. flat coffee, white coffee and organic coffee.. kami pilih white coffee.. sedapp sgt.. sgt untung sbb free je instead of 6ringgit lebih kot.. ;p.. so datang lahh makan kek pukul 3 - 6 pm ! :)

2 comments:

Farihah Ahmad said...

makanannnnnnn ini memang aku pantang!!!!!

ekiN!! said...

haha... apa lagi.. ^.^ :p