Thursday, May 5, 2011

sunyi

assalamualaikum..

sunyi tidur malam tanpa suara2 roommate..
ini nasib anak perempuan tunggal..
bila malam.. mulut terkunci ! takkan nak cakap sorang2 kan ? haha
dah beli addition channel kat astro.. tapi macam boring pulak. kalau tahu tak payah beli =.='
okaylah.. besok, nak plan something supaya tak sunyi n bosan lagi..

*siang tadi teman kak jue shopping ,tapi sudahnya aku yang grab new handbag ! aha... sama sebijik macam farah punya . tapi aku lagi untung la sebab arini jCard day.. so 50%.. farah menjerit jealous !! hahaha >.<

* staff bonia bukit tinggi hampeh.. pemalas.. prefer bonia alamanda.. boikot bonia bukit tinggi okay! ( kejam takk ?) ish3.. haha

*tragedi tertinggal hp cukup menakutkan aku, panic yang sebenarnya menggelabah .. thank you staff secret recipe bukit tinggi ! yang ni kena puji ! mereka jujur okay...

*sekali lagi HEP kolej ku mengecewakan.. aku mintak pen.. dia tanya balik " kenapa dtg tak bawak pen, pen takde! " huh.. can u imagine office takde pen ??? dia sibuk mengunyah kerepek ... tp nasib baik masih ade staff HEP yang baik !

* BIG THANKS kak jue.. tolong support expenses ekin arini.. haha tunggu my turn pulak ok ! :D

2 comments:

cemomoi said...

ooo baru tau anak manja ni...

ekiN!! said...

haha.. takde manja mana..
i garang okay ! haha