Tuesday, May 24, 2011

syukurrr!

assalamualaikumm...

berakhir sudahh debaran kami...Alhamdulillah atas kehendakNya aku dapat sesuatu yang lebih sikit dari jangkaan.. bersyukur walau tak lah sehebat kawan2 yang lain.. :D..

first and foremost, congratulation congratulation congratulation to all my friends, from section 1 especially and to others too.. ramai yang dapat result yang boleh buat kita tersenyum lebar..
sahabat-sahabat baik aku yang tak boleh nk di sangkal lagi kehebatan diorng.. :D
yang 4flat, 3.93, 3.82, 3.47, 3.07, 3.87 and banyakk lagii laa.. haha.. alhamdulillah alhamdulillah..

ini adalah ganjaran dari Nya, lepas aku pass dalam dugaan time exam aritu. mungkin.. haritu Allah turunkan ujian untuk aku, tapi hari ni dia balas dengan kegembiraan lepas dapat result ni

mula2 takut gilaa nk check result.. nasib baik time tu kebetulan aku tgh chat dgn 'kawan lama..' dia pemberi semangat time aku cuak..(tp dia ada takut2kan gak).. haha..aku dah nekad nk check lepas solat subuh macam sem lepas..tapi kawan aku tu duk countdown time.. check kat email xde pape.. then try pergi portal.. try masuk kan id and pasword.. result keluar.. aku tak tgk dengan jelas pun. tapi tak nampak bayang2..lepas target.. terus menggeletar cari phone..
call classmates.. call eka.. melonjak kegembiraan. and sampaikan berita gembira kat kawan aku tu.. aku dah macam hape.. sorang2 terlebih excited.. haha. dalam masa yang sama kawal bunyi suara sebab dah pukul 12.05am... haha... lepas tu baru tgk blik result tu betul2.. haha buatnya tersalah tgk .. kan dah malu.. hahaha...

terima kasihh semua.. terima kasih ALLAH, mak abah, abang2,kakak2, kawan2.. yang sentiasa doakan yang terbaik..moga kejayaan ni brterusan and jauhkan la ak dr sifat2 lupa diri ..


- ekin!! sila jangan terlalu selesa... work harder !!! mana tahu rezeki sem depan dapat pointer bayu sem ni.. hehe



2 comments:

cHirUzi said...

congrates!! kitorg la kene tggu julai plak..huhu

ekiN!! said...

pasni giliran chiruzi lakk.. :P